Accueil > Welkom

Welkom op Camping de Gourjade

Een hartelijke welkomsgroet vanuit een wonderschoon stukje Frankrijk. Camping de Gourjade*** ligt in het departement Tarn, aan de rand van het regionale natuurpark du Haut Languedoc en aan de voet van de Montagne Noires. Naast natuur biedt de regio genoeg op cultureel en historisch gebied. Een kleine greep uit de fraaie steden die u kunt bezoeken: Toulouse, Carcassonne en Albi. Kortom: Camping de Gourjade is de ideale plek voor een heerlijke vakantie !
De camping ligt aan de oever van een rivier (Agout), midden in een fraai natuurpark van liefst 53 ha groot. Op 2.5 km afstand van de camping ligt het stadje Castres. Het stadscentrum is in de zomerperiode gratis te bereiken met bus of taxi-boot.
De camping heeft 100 staanplaatsen voor tenten, caravans en campers. De plaatsen zijn ruim opgezet, omhaagd en bieden veel rust en privacy aan de bezoeker. Geen zin om een tent of huis op wielen mee te slepen? Huur dan een van onze stacaravans of geheel ingerichte tenten (bengalis). Afkoelen kunt u in ons zwembad, dat is geopend van 1 juni tot 15 september, U kunt er dan een plons wagen van 10.00 tot 20.00 uur. Toezicht op zwemmende kinderen ligt bij de ouders.Voor een hapje en verkoelend drankje kunt u het gehele zomerseizoen (m.u.v maandag) vanaf de middag tot diep in de avond terecht bij ons restraurant/bar. Op het terras, met schitterend uitzicht over het park, kunt u genieten van uitbegreide maaltijden vanaf € 16, waaronder grillgerechten en regionale specialiteiten zoals: fois gras, geconfijte eendenborst, cassoulet (bonenschotel) en slakken. Natuurlijk ontbreekt de regionale wijn niet op het menu.

L'archipel

Mogelijkheid tot ontspanning is er in ruime mate. In Parc de Gourjade, een groot sportcomplex op 5 min. loopafstand van de camping, kunt u golfen, midgetgolfen, bowlen, boogschieten, fietsen en wandelen. Voor de kinderen is er een grote speeltuin. Tussen de bedrijven door is het heerlijk rusten en bijtanken aan de picknicktafels. Aan de overkant van de rivier ligt een groot zwemparadijs: L'archipel. Dit betekent volop waterplezier voor jong en oud met binnen- en buitenbaden en verschillende glijbanen.

Rust, spanning, ontspanning en daar bovenop een schitterende omgeving. Wij geven de ingrediënten, het is aan u om het gerecht af te maken! Hopelijk tot ziens op Camping de Gourjade.
Réservations
  • ANCV
  • ACSI
  • Sidobre tourisme
  • Sidobre tourisme
  • Vacaf
2019 RENOVATION DE NOS MOBILHOMES

2019 RENOVATION DE NOS MOBILHOMES

11/04/2019
Afin de vous proposer le meilleur confort possible pour vos séjours en mobilhome, nous avons décidé de créer de nouvelles ambiances dans nos locatifs. De nouvelles banquettes, rideaux, etc. Ces nouvelles couleurs chaleureuses apporteront un plus à votre qualité de séjour et un confort optimisé pour vos vacances. Nous vous attendons dès le 1er avril pour vous faire découvrir ces nouveautés. A bientôt.
Nous Situer
Quatrys - Communication Digitale